Grupp av skidåkare

Företagsresor

Valfrihet och snabb, personlig service

Det finns många fördelar med att förlägga företagsresan på annan ort. Man får distans till vardagen och får umgås med kolleger, partners eller kunder i en ny och inspirerande miljö. Tack vare goda kontakter runt om i världen kan vi ge våra företagskunder ett stort urval av destinationer.

Många som arrangerar sina konferensresor själva upptäcker snart att det är en mycket tidsödande uppgift. Det är också lätt att missa de små men viktiga, ibland helt avgörande, detaljerna. Vår erfarenhet och ett dedikerat samarbete med våra kunder minimerar risken för olyckliga misstag. Vi är alltid måna om att ge snabb och personlig service, både före och under resan. Dessutom är vi tillgängliga utanför vanlig kontorstid om något oförutsett skulle inträffa.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Konferensresor

En välplanerad konferensresa är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förbättra företagets utveckling. När man reser tillsammans med sina kollegor och får uppleva en ny spännande kultur har det en stimulerande effekt. Genom en väl avvägd mix av givande möten, gruppaktiviteter, middagar och andra avkopplande inslag, blir personalen inspirerad och kommer hem med nya krafter och perspektiv. Att förlägga arrangemanget utomlands behöver inte bli dyrare, men det blir ofta mer uppskattat. Vi skräddarsyr en helhetslösning utifrån era önskemål och gör nästa konferens till en unik och oförglömlig upplevelse.

Incentives

Motivationsprogram i form av resor är ett utmärkt sätt att inspirera och belöna medarbetare, samarbetspartners och kunder. Det finns inget som slår en unik reseupplevelse i detta sammanhang. Ett skräddarsytt och annorlunda arrangemang skapar en upplevelse för deltagarna att förknippa företaget med och blir något positivt de alltid bär med sig. Detta innebär garanterat ett stort mervärde och tillväxt för företaget i fråga.

Kick-off

En kick-off kan vara starten på ett projekt, en ny verksamhet eller helt enkelt en nystart inför vår eller höst.  Ni fokuserar både på verksamheten och på att ha kul tillsammans. Programmet innehåller ofta något slags konferensinslag uppblandat med team building och trevliga aktiviteter. Syftet är förstås att få medarbetarna sammansvetsade och peppade inför de gemensamma utmaningar som väntar när de kommer tillbaka. Delade resminnen stärker gruppen och förbättrar samarbetet inför nya målsättningar.