Il Duomo at night - Foto: bongo vongo https://www.flickr.com/photos/jabbarman/3867488649/

Föreningsresor

I trygga händer

Det handlar ofta om ett speciellt tema när en förening ska ut och resa. Vi har goda kontakter inom många och skilda områden och kan skräddarsy efter önskemål, världen över. Det finns i stort sett inga gränser för vilket tema en gruppresa kan ha hos oss. Med kundens idéer och önskemål i fokus sätter vi ihop intressanta och unika gruppresor.

För att få ett lyckat arrangemang är det viktigt att kommunikationen fungerar bra. För oss betyder den personliga kontakten och relationen med våra kunder väldigt mycket.  Vi finns tillgängliga när ni behöver oss, även under resans gång.

Kontakta oss! Vi lyssnar på era önskemål, gör en kostnadsberäkning och skickar en offert.

Konstresor

Genom åren har vi utvecklat en särskilt stor expertis inom konstresor, ett ofta efterfrågat koncept. Många föreningar vill erbjuda intressanta resmål för sina medlemmar och här kan vi hjälpa till med många och unika uppslag. Vi samarbetar också med flera framstående konstguider om man önskar ha en sådan med på resan. Konstmuséer, gallerier, privata samlingar och vernissager ackompanjeras av guidade rundturer och trevliga matupplevelser.

Körresor

Är ni en kör som vill göra något roligt tillsamman utanför de vanliga repetitionerna? Söker ni en energikick som kan svetsa er samman och dessutom förbättra sången? En körresa gör underverk för sammanhållningen och utvecklingen i en kör. Förutom den vanliga logisitken med resor, hotell, restauranger och annat, kan vi också ordna konserter på resmålet och i vissa fall även samarbeten med andra körer.

Träningsresor

På uppdrag av gym och sportföreningar sätter vi gärna ihop träningsresor av olika slag. Det kan handla om fotbollslaget som ska på träningsläger, crossfit-gruppen som ska träna inför en tävling eller det lokala gymmet som vill göra något kul och utmanande för sina medlemmar. Vi skräddarsyr upplägget med passande träningsfaciliteter och ser till att ni bor och äter bra.

Klassresor

Att planera och hålla i en klassresa är ett stort ansvar och tidskrävande arbete.  Det finns mycket man måste ta hänsyn till och framför allt brukar man ha en ganska tight budget. Låt oss hjälpa till att hitta en bra och prisvärd destination som uppfyller era önskemål. Oavsett om ni vill flyga, åka buss eller tåg, bo på vandrarhem eller hotell, så löser vi det. Behöver ni hjälp med bokning av muséer, restauranger och kvällsarrangemang fixar vi självklart även det.  Vi garanterar ett bra och säkert researrangemang från början till slut!