Broadway New York

Resor

”Den som reser har något att berätta” heter det ju. Och visst är det väl så! Oavsett var man reser och med vilket syfte, så tar man med sig något hem. Av möten med det okända och annorlunda ges man nya erfarenheter och utvecklas som människa.

Vi som jobbar på ReseExperten har resor som vår passion och vill gärna dela med oss av vår kunskap och expertis. Att planera en gruppresa kräver noggrannhet och flexibilitet! Vi levererar väl genomtänkta program med handplockade hotell, utflykter och sevärdheter, allt för att se till att ni får en komplett reseupplevelse.

Grupp skidåkare på väg

Företagsresor

Vi är en researrangör i Malmö med mer än 30 års erfarenhet av att förmedla unika reseupplevelser. Vi arrangerar grupp- och konferensresor för alla typer av företag till destinationer runtom i världen. Spara tid och låt oss ta hand om ert researrangemang!

Domen i Florens

Föreningsresor

Vi hjälper alla typer av föreningar och organisationer med upplevelserika gruppresor. Konst, mat och dryck, idrottsevenemang och körtävlingar är exempel på teman man kan bygga sin resa kring.

Burj Al Arab i Dubai

Studieresor

Att hitta givande studiebesök till sin resa kan vara en utmaning. Detta är emellertid ett av våra specialområden och vi ordnar intressanta studieresor inom en mängd olika branscher.