Gruppresa på vinprovning

Referenser

ReseExperten erbjuder tjänster som underlättar och sparar både tid och pengar för kunden. Vi har ett stort spektra av olika företag, föreningar och organisationer som kontinuerligt anlitar oss. Nedan kan du se uttalanden från några av våra trogna resenärer och samarbetspartners.

inRiver

inRiver

”Vi blev rekommenderade ReseExperten av ett annat företag och redan vid första mötet klickade vi. De förstod snabbt vad vi var ute efter och föreslog bra resmål. Vårt företag har många olika nationaliteter vilket kräver stor logistisk noggrannhet, men trots massor av ändringar så funkade allt perfekt i slutändan. Samarbetet var professionellt och smidigt från början till slut och jag som ansvarig kunde känna mig fullständigt trygg. Nästa resa är redan beställd!”

Pernilla Sögaard, Event Coordinator

CONTRIBE

CONTRIBE

”Reseexperten arrangerade vår resa till Sitges Spanien och allt från planering, bokningar av restauranger, val av hotell och genomförande funkade klockrent. Buss och en kunnig guide mötte upp på flygplatsen och sedan flöt resten på lika fint. Detta var första gången vi anlitade Reseexperten men definitivt inte den sista!”

Roger Gordin, VD

Adra

”Vi var medarbetare från fem olika länder i både Europa och Asien, och under våra fyra dagar i Marbella möttes vi enbart av professionalism, bästa service och ständigt leende reseledare. För att inte tala om planeringen och kontakten inför vår resa. Inga uppgifter eller frågor var för svåra eller omöjliga. Med flerårig tradition på Adra av att åka på kickoffer, måste vi konstatera att denna kickoff blev en av de absolut bästa tack vare ReseExperten och Anette Löfgrens expertis. Vi ser framemot nästa kickoff!”

Jamie Tagharobi

EIO

”Sedan vi började anlita ReseExperten för några år sedan, på inrådan av våra kollegor i Malmö som anlitat ReseExperten länge, flyter allt på perfekt vid våra årliga styrelse- och medlemsresor. Inte ens Anette kan ju stoppa flygstrejker och liknande men då sådant inträffat har det alltid löst sig på ett bra sätt. Det är alltid otroligt välarrangerade resor med bra, trevlig, kunnig och personlig service både på hemmaplan och på resmålet.”

Jeanette Lundgren

Stratiteq

”ReseExperten kontaktade oss när vi var i ett skede att bestämma oss för resmål inför vår nästa kick-off. De var lyhörda för våra önskemål och vår budget och tog fram flera bra alternativ. Hela processen fram till genomförandet var proffsig och fungerade utmärkt med regelbunden kontakt. Vi valde också att ta med oss Anette på resan och det var väldigt skönt att ha någon som höll i trådarna och styrde upp även på plats. Resan blev mycket lyckad och vi är mer än nöjda med ReseExpertens personliga engagemang från början till slut.”

Mari Mårtensson

Grant Thornton

”Vi fick fantastisk service från allra första början och kunde bolla många idéer tillsammans med ReseExperten. Det resulterade i en väldigt fin resa till Barcelona som innehöll en perfekt mix av både nytta och nöje! Ingenting var omöjligt och när vi behövde ändra något längs vägen fungerade det alltid utan problem. Vi kände oss 100% trygga med ReseExperten som arrangör!”

Lisa Mårtensson

Åma AB

Åma AB

”Vi på Moroten & Piskan, Stamstället och Café LUX (Åma AB) vill tacka för fantastiska upplevelser i Rom! Ett perfekt planerat program under fyra dagar, proffsig guidning i staden och de absolut bästa vin- och matupplevelserna! Vi fick precis vad vi frågade efter och kommer hem fyllda med ny inspiration. Stort tack till ReseExperten för ett fläckfritt genomfört arrangemang!”

Åsa Lockwood

Baker Tilly

Baker Tilly

”ReseExperten hjälpte oss att genomföra en oförglömlig resa till Prag i samband med vårt kontors 35-årsjubileum! Dagarna i Prag inkluderade allt ifrån givande konferenser med framtidsplaneringar och visioner till jubileumsfirande med både god mat, dryck och underhållning. ReseExperten bidrog med sin goda lokalkännedom, vilket gjorde att vi verkligen fick ut max av våra dagar i Prag! Genom sin långa erfarenhet som gruppresearrangör kom de med goda förslag och råd om hur vi bäst kunde planera vår resa. Jag kan varmt rekommendera dem!”

Nanna Wollter Boleyn

Länsstyrelsen i Jönköpings län

”Under 30 års tid har Länsstyrelsen i Jönköpings län anlitat ReseExperten för att arrangera studieresor för frukt- och bärodlare. Varje år har vi gjort flera resor korta som långa. Studieresorna har gått till samtliga världsdelar. Länder som vi besökt är bl a USA, Kanada, Chile, Brasilien, Australien, Malaysia, Nya Zeeland, Sydafrika samt de flesta länderna i Europa. Inget resmål har varit främmande för ReseExperten. Resorna har alltid varit präglade av perfekt planerade program såväl innehållsmässigt som det rent resetekniska. Studieresorna har genomgående varit utöver det vanliga. Samarbetet med ReseExperten har varit mycket inspirerande och trivsamt. Att resorna blivit så många har sin grund i mycket nöjda deltagare som kommer igen år efter år. Vi hoppas att det blir många fler gruppresor de kommande åren!”

Magnus Engstedt, expert på bärodling

Kodexe

”Vi har stort förtroende för ReseExperten och sparar mycket tid och pengar genom att anlita dem! De är skickliga på att hitta spännande platser och unika hotell som passar vårt företag och lyckas alltid sätta ihop program som balanserar nytta och nöje på ett utmärkt sätt. Hög servicenivå är verkligen en självklarhet och det verkar inte finnas något som är omöjligt att ordna gällande önskemål. Under årens lopp har vi hunnit med resor till bl a Skottland, Island och Kroatien.”

Michael Nilsson Pauli, VD

Ahlsell Maskin

”Jag lärde känna ReseExperten och Rolf på 90-talet och fick en väldigt fin kontakt. Sedan dess har jag haft flera olika arbetsgivare, men när det gäller resande har jag alltid valt att jobba med ReseExperten. Jag upplever en stor trygghet i det de gör för mig. När jag reser tillsammans med kunder i stora eller små grupper känner jag mig alltid trygg och i goda händer. Av ReseExperten får jag både bra priser och fantastisk service. Inget lämnas åt slumpen!”

Kjell Gallneby, produktansvarig säljare

Limhamns Konstförening

”Sedan mitten av 80-talet har vi i Limhamns Konstförening anlitat ReseExperten för våra resor runtom i Europa. Vi har stort förtroende för dem och de har alltid tillgodosett våra speciella önskemål och sett till att samfärdsmedel och boende har varit mycket tillfredsställande. Att resa med en stor grupp innebär ett stort ansvar och det är därför av största vikt att man har förtroende för sin researrangör – det har vi!”

Ella Ekman, styrelseledamot

Nordic Incoming

”Vi har under 20 år samarbetat med ReseExperten och alltid fått den bästa servicen när det gäller våra studieresor till utlandet. ReseExperten är flexibla och hittar snabbt och effektivt lösningar på det mesta. Researrangemangen har alltid varit till mycket stor belåtenhet.”

Göran Gustafsson, VD