Öresundsbron - Foto: News Øresund – Johan Wessman. https://www.flickr.com/photos/newsoresund/8179328669/

Om ReseExperten

Kännetecknande för ReseExpertens researrangörer är att vi alla brinner för vårt arbete och garanterar genomgående hög servicenivå.  För oss är det av största vikt att ha en bra och tydlig kommunikation med våra kunder. Allt för att gruppresan ska bli precis enligt önskemål.

ReseExperten har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. När man bokar resa och hotell som ett paket hos en svensk researrangör omfattas man av resegarantilagen och kan känna sig helt trygg.

Rolf Schnyder

Rolf Schnyder

När schweizaren Rolf Schnyder startade ReseExperten 1979, hade han redan ett antal år i den svenska resebranschen bakom sig. Med sig i bagaget hade Rolf då, förutom goda språkkunskaper, även branschvana och ett kontaktnät som han sedan dess har vårdat och byggt ut – något som resulterat i många och långa kundrelationer.

0708 - 10 18 25 rolf@reseexperten.se
Anna Schnyder

Anna Schnyder

Anna Schnyder bestämde sig tidigt för att satsa på resebranschen. Efter några år utomlands med diverse guidejobb fortsatte hon med studier i Incoming Tourism samt en Bachelor of Sport Tourism Management i Australien. På ReseExperten arrangerar Anna resor, men hon har också det övergripande ansvaret för marknadsföring.

0768 - 810 910 anna@reseexperten.se
Malin Fröjd

Malin Fröjd

Malin Fröjd har efter flera års studier och arbete i andra branscher valt att följa sitt hjärta och jobba med resor. Hon är utbildad reseproducent och har flera längre utlandsvistelser bakom sig, bl.a. hos reseföretag både på Malta och i Sydafrika. Malin har god känsla för helhet såväl som detaljer och är specialiserad på Meetings & Events.

0704 - 83 19 93 malin@reseexperten.se